PŘI DOTAZECH NÁS KONTAKTUJTE VÝHRADNĚ TELEFONICKY, ANEBO E-MAILEM. Dotaz na dostupnost u konkrétního artiklu, ani kontaktní formulář momentálně nefungují. Na odstranění chyby pracujeme. Děkujeme za pochopení.
POVÁNOČNÍ VÝPRODEJ ZBOŽÍ - SLEVY až 70% na vybrané zboží - pouze do vyprodání zásob. Více v oddílu AKCE, případně VÝPRODEJ (pro bližší info a individuální nabídku nás můžete kontaktovat telefonicky, anebo e-mailem).
V případě objednání více kusů, než máme momentálně skladem, může být dodací doba delší než obvyklá.
Mleté hovězí maso a červené fazole s cibulí v chilli rajčatové omáčce s rýží.
Složení:
rýže (22%), nakládaná rajčata (rajčata, rajčatová šťáva, kyselina citrónová), cibule, mleté hovězí maso (16%), červené fazole (14%), rajčatový protlak, chilli, rostlinný olej, sůl, česnek
Příprava:
1. Odtrhněte okraj pytlíku
2. Vyjměte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost)
3. Do pytlíku nalejte horkou vodu a zamíchejte
4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat. Proces trvá méně než 10 minut
Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku, nebo dle potřeby servírovat na talíř.
Počet porcí | 1 | 2 |
Hmotnost balení | 100 g | 166 g |
Hmotnost po přípravě | 450 g | 716 g |
Energetická hodnota | 478 Kcal | 794 Kcal |
Bílkoviny | 25,9 g | 43 g |
Karbohydráty | 43,2 g | 71,7 g |
Z toho cukry | 9,7 g | 16,1 g |
Tuky | 20,9 g | 34,6 g |
Z toho mastné kyseliny | 5,4 g | 9 g |
Vláknina | 7,2 g | 11,9 g |
Sodík | 0,1 g | 0,2 g |
Alergeny | - | |
Trvanlivost | 5 let |
Bez použití umělých konzervantů:
Díky upřednostňovanému použití přírodních ingrediencí před umělými přísadami mají pokrmy Mountain House vynikající přírodní aroma.
Jaké jsou výhody vymrazovaných potravin?
Vzhled – lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu, na rozdíl od potravin sušených na vzduchu, které se zmenšují a scvrkávají v důsledku vysoké teploty zpracování. Stačí přidat vodu a během několika minut potraviny vrátíte do jejich původní podoby.
Chuť - chutnají stejně dobře jako čerstvé. Vymrazování odstraní vodu, ne chuť. Takže lyofilizované potraviny si uchovají prakticky všechny své chutě, vitamíny a nutriční obsah.
Hmotnost - váží méně než čerstvé. Vymrazováním se potraviny zbaví 98% vody. Tím se výrazně sníží hmotnost, což usnadňuje manipulaci a snižuje náklady na dopravu. Například, 10 kg jahod váží pouze 1 kg po vymrazení - jednu desetinu své původní váhy! Rychle se však mohou rehydratovat zpět do své původní hmotnosti.
Dlouhá trvanlivost – vymrazované potraviny lze skladovat po několik měsíců či let při pokojové teplotě bez jakéhokoliv poškození nebo znehodnocení.
Nízké náklady skladování - protože mohou být uloženy v pokojové teplotě, nevyžadují nákladné studené nebo chlazené skladovací prostory, takže je uskladnění mnohem levnější.